07 april 2020

Hahahaha, jullie begrijpen toch wel kids dat mijn plan puur eigenbelang is. Eten, is een dingetje he.. En uiteten gaan heeft iets magisch. Als je binnenkomt in een restaurant of café is iedereen blij. Je wordt naar je tafel gebracht en heel even voel je je de belangrijkste persoon in de wereld. Kijken en bekeken worden, niets is leuker toch? Op restaurant gaan geeft je het gevoel dat je erbij hoort, dat je onderdeel bent van de samenleving. En dat valt dus weg, niet alleen voor mij maar voor heel veel mensen. Toch denk ik dat het voor restaurateurs ook interessant kan zijn, het wordt iedereen steeds duidelijker dat onze economieën het heel moeilijk gaan krijgen, en dat de gemiddelde Nederlander armer gaat worden. Er zal, willen we niet veel restaurants gaan verliezen, iets moeten gebeuren ook na de lock-down. Hoe zie ik dat voor me? Nou simpel, restaurants ontvangen een vast bedrag per week vanuit de regering. Daarvoor serveren zij een van te voren afgesproken hoeveelheid maaltijden, maar vooral ook gezelligheid en zelfrespect, aan mensen die dat nodig hebben. Hiermee vang je drie vliegen in een klap:- restaurants hebben zekerheid – restaurants blijven afnemen bij hun leveranciers- alle mensen blijven onderdeel van de samenleving en elkaar ontmoeten. #Samensterk

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: