11 april 2020

Hi lieverds, vind het moeilijk vandaag, wil eigenlijk niet meer over Corona of de gevolgen praten. Wil niet meer horen hoeveel opnames er vandaag bij gekomen zijn. Wil niet weten hoeveel doden of helden we er nu weer bij hebben. waar komt die morbide behoefte eigenlijk vandaan om elke dag maar aan te geven hoeveel mensen er zijn overleden? Kunnen ze me ook vertellen hoeveel mensen er door het Corona virus niet zijn overleden? Doordat er veel minder verkeer is bv, geen coma-zuipers of pilletjes die verkeerd vallen. Ik pleit voor een lijst met de doden die niet zijn gevallen. “Goedenavond dames en heren, vandaag zijn er door het Corona-virus 66 mensen niet overleden. Zij zouden eigenlijk in een café hebben gestaan waar een vrachtwagen naar binnen is gereden maar dat is dus niet gelukt.” Ik heb het al eerder over het taboe rondom doodgaan gehad. Wij noemen ons een beschaafde volk. Je hebt ook onbeschaafde volken, die hebben meestal geen kleren aan en een ring door hun neus. Doodgaan is nooit leuk, in geen enkele beschaving stonden mensen denk ik te trappelen om als eerste te gaan. Maar doodgaan was wel vaak omgeven met heel veel rituelen. Mensen kregen van alles mee en we vinden sporen van grote bacchanalen rondom de begrafenis. Wat zouden ze over 1000 jaar denken over deze tijd?

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: