15 april 2020

Greg McKowsky kids daar gaan we het over hebben. Ik heb de beste man 1x ontmoet. Hij was een held binnen EMC, een bedrijf waar ik 6 maanden mocht werken. Greg was groot, erg groot! Kilootje of 300 denk ik. Prachtige rode lange baard en de bedenker van de EMC firerun, het lopen over kolen terwijl je “EMC is the best” uitschreeuwt. Kan je het je voorstellen? Een ritueel wat uitgevonden is in India om je innerlijke zelf te vinden, om los te laten, omzetten in zoiets banaals als “EMC is the best”. Maar dat was populair toen, in Nederland riepen we allemaal “Tsjakka”.Ik zal Greg nooit vergeten omdat hij toen hij de zaal binnenkwam dood neerviel. Hartaanval. Paar mensen hebben nog op zijn borst staan springen maar dat had geen zin. EMC stond bekent om zijn agressieve verkoop stijl, alles draaide om winst. Greg was 1 van de grondleggers van die stijl en zijn dood was dan ook geen reden de training stop te zetten, “Greg would like us to go on!”. Gisteren had ik het over een ‘bord voor de kop van de zakenman’ daarmee bedoel ik het verleggen van grenzen voor het belang van winst. Sjoemel software in auto’s, vervuiling vanwege olieboringen, stiekem wat extra licenties voor onderhoudskosten, Greg aan de kant schuiven. Wat zou het mooi zijn als bedrijven het vanaf nu anders gaan doen..

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: