22 maart 2020

Ik weet dat ik dit niet moet schrijven, fijne zondag..
Lieve kids,Er is een probleem en zoals elke x zullen vooral jullie er de gevolgen van ondervinden. Kijk, mijn ouders, jullie opa’s en oma’s zijn de kwetsbare groep, die zijn erg bevattelijk voor dit virus en dus gaan ze de wereld op slot gooien, want deze groep is ook de baas van de wereld. Zij hebben het meeste last van dit virus omdat ze vaak al heel veel kwaaltjes hebben. Vroeger gingen ze daar aan dood maar dat hoeft niet meer. We dotteren hier wat, een by-pasje daar of gooien er een chemootje tegenaan. De meeste ouderdomsziektes hebben ze wel overwonnen. Gemiddeld slikt zo’n vitale bejaarde tussen de 10 tot 20 pillen per dag om te blijven lopen. Tot nu. En dat zullen jullie weten ook. De economische crisis die gaat volgen zal erger zijn dan die in de jaren dertig (Morgan Stanley). Hoeveel doden, oorlog en ellende het gaat opleveren is onbekend maar opa en oma leven iig nog een paar jaar langer…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: