25 april 2020

Lieve kinderen,We zijn hier vandaag samen om Molly Huismuis te gedenken. Wij waarderen het dat jullie in grote getale zijn gekomen om haar en waarschijnlijk ook hem (maar daar kom ik later op terug) te gedenken. Wat Molly in haar korte leven voor ons heeft betekend is van onschatbare waarde en ze zal dan ook ongelooflijk gemist worden. Molly lieverd, honneponpoepiedoepie, wij zullen je nooit vergeten en dragen je voor altijd mee in ons hart, rust zacht brave muis. Amen.
Zo nou dat waren ff de plechtigheden, gelukkig kan je die in tijden van Corona wat inkorten, der is toch weinig animo om der bij aanwezig te zijn. Jullie begrijpen lieverds dat Poes Moez haar instinct niet heeft kunnen bedwingen en een waar bloedbad heeft aangebracht onder Molly’s familie. Waar ik de afgelopen weken dacht dat Molly net als ik eenzaam en verlaten was blijkt de deugniet tig broertjes en zusjes te hebben. Poes Moez heeft het idee dat ze regelrecht in het poezen-walhalla is beland. Vandaar dat Molly zo’n herrie maakte in die kast. Die muizen trekken zich niets aan van 1.5 meter. Waarschijnlijk organiseerden ze daar een Foodfestival en liepen ze met z’n allen de polonaise. Ik voel me dan ook best wel een beetje genaaid. Waarom nodigde ze mij niet uit? Het voelt als discriminatie, bah, jammer.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: