8 mei 2020

Voor mijn gevoel kids moest ik vandaag wat luchtigs brengen, ik wilde jullie het recept voor de pasta geven die ik gisteren heb gemaakt. Maar dan roeptoetert onze premier dat het allemaal niet zeker is…
Zoals jullie weten ben ik een echte sportfanaat. Elke ochtend ff 10 km zwemmen, daarna fiets ik een kleine 220 km waarna er meestal nog wel tijd is om een marathonnetje te lopen. En dan kom ik dus na een half uurtje wat bezweet thuis op de camping en dan wil je douchen. En dat mag van onze grote leider. Ik sta dus enigszins bezweet van de inspanning onder de douche en dan kom ik erachter dat tante Mien er net heeft staan douchen!!! En tante Mien heeft daarvoor dampende sex gehad met, tja das altijd de vraag, maar ze heeft dus dampende sex gehad. Zweet op zweet!!!
Wat nu, naar mijn idee zijn er maar twee mogelijkheden, tante Mien doodschieten zodat niemand meer dampende sex met haar kan hebben of de douches sluiten. Ik heb van horen zeggen dat tante Mien goed is in bed dus doodschieten is zonde. Blijft er dus over het sluiten van de douches. Want elke zot kan bedenken dat er op de camping wel eens gezweet wordt toch? En ik kan uit ervaring stellen dat je in een sportschool absoluut niet hoeft te zweten, mij is het nog nooit gelukt.
Morgenochtend Pasta die geile Mien a la Koert

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: