12 mei 2020

Vannacht heb ik al een keer een poging gewaagd dit stukkie te schrijven kids. Tis me toen niet gelukt. Tja mopperen op anderen is een stuk makkelijker dan kritisch naar jezelf kijken.
Mijn leven hangt aan elkaar van domme keuzes en ongelooflijk veel geluk. Hoeveel geluk kan een mens hebben in zijn of haar leven. Na de havo heb ik getracht te studeren, tot verdriet van jullie opa aan een semi toneelschool. Mijn studie beperkte zich tot mijzelf professionaliseren in Poolbiljart en het leren drinken van veel bier. Al snel was mijn zilvervloot spaarrekening op en vond ik mijzelf ‘s nachts terug in een broodbakkerij. Na nog wat gerommel op een dansschool was het wel klaar, ik wist prima waar ik wilde studeren, aan de universiteit van het leven. Dus belde ik de plaatselijke bloemist in Dodewaard, liet een plantje bezorgen bij mijn moeder, ze was jarig, met de tekst: Zie het niet meer zitten ben naar het buitenland, liefs Koert. PS, fijne verjaardag.
Het mooie was kids er waren in die tijd nog geen mobieltjes dus weg was ook echt weg, lekker man! Paar witte handschoentjes gekocht, eyeliner en met knikkende knieën begonnen op straat als mimespeler. Tot mijn verbazing gooide men geld in mijn hoed. Ik kon door.
Mocht mijn verleden jullie vervelen kids dan moet je ff stoppen met lezen…

Www.koertkrouwel.com

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: