17 mei 2020. 8 weken nu lieverds, 2 maanden, dit wordt mijn 61ste stukkie. Best een hoop stukkies.

Wat begon als een aanklacht vol zelfmedelijden helpt me nu door de dagen heen. Daarnaast laat het me zien waar ik heen wil en geeft het me de handvatten om daar te komen. Want ik denk dat het echt anders moet iig voor mijzelf. We gaan zien hoe☺️ Blijf lezen!
Ik las net ff de commentaren terug op dat eerste stukkie, daarin refereer ik naar vandaag. Ik zeg in mijn reactie dat de wereld over twee maanden niet gewoon open kan, nou das wel zo hé. We gaan het “Nieuwe Normaal” in. Zijn er echt mensen die daarin geloven? Ja hé kids, ik ga er verder maar niet op in, tis het niet waard.

Oeoeoeoerendhard komt een recessie aan gescheurd, oeoeoeoerendhard van zo’n diepe val hebben we echt nog nooit geheurt. Anderhalve meter da giet toch nooit, dat is toch echt tiet vergooit, Rutte an het stuurke en de Jonge komt er achter an.

Je hoort mensen wel eens zeggen dat jullie de wereld erven van je ouders kids, nou mooie teringzooi erf je dan. En wat het erge is, het is nog een leugen ook. Jullie erven niets kids, wij lenen hem van jullie. En dan wordt de huidige stand van de wereld helemaal diep triest en begrijp je er niets van dat wij als ouderen niet direct collectief zelfmoord plegen. Uit schaamte…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: