24 mei 2020 Gelukkig zijn,lieverds, lees je, volgens velen in onze westerse maatschappij, af aan de grote van je auto.

Wat dat betreft kom ik met mijn Bedford een heel eind.
Op social media is het belangrijk om gelukkig te zijn. Je ziet eigenlijk alleen maar succesvolle ondernemende mensen die gelukkig zijn en jou willen laten delen in hun geluk, €300,00 per uur aub.
Ben ik gelukkig? Wat fijn is te merken is dat ik weer op zoek kan naar wat mij gelukkig maakt. En dat is mijn geluk! Ik krijg de kans om op zoek te gaan! Maar naar wat eigenlijk? Wat is gelukkig zijn? Als ik nou heel eerlijk ben en ga kijken wat gelukkig momenten zijn geweest in mijn leven dan kom ik nooit uit op gebeurtenissen die met geld te maken hebben. Btw ook niet op jullie geboortes, veel mensen zeggen dat dat zo geweldig was, ik vond het een bloederige aangelegenheid, sorry.
Ben vannacht bezig geweest om voor mijzelf te bepalen wanneer ik gelukkig was, dat was best confronterend. Er kwamen alleen maar meer vragen bij: is het belang van gelukkig zijn niet zwaar overtrokken? Is wat wij gelukkig zijn vinden niet verschrikkelijk saai? Verwarren we het niet met iets anders?
Vragen genoeg, en dat op mijn 52ste. Had ik misschien eerder mee moeten beginnen. Hieronder wat van mijn huidige geluksmomentjes, geniet ervan:-)

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: