5 juni 2020 Chaos is het lieverds, en niet zo’n beetje ook.

Toen ik jullie leeftijd had was de wereld overzichtelijk, je had Amerika. die was goed, en je had Rusland, die was slecht. Rusland en Amerika waren de hele dag tegen elkaar aan het grommen, we noemden het de koude oorlog, maar verder gebeurde er niet veel. Af en toe wat gerommel in het Midden Oosten rondom het nieuwe staatje Israël maar dat regelde Amerika wel voor ons.
Amerika en Rusland lieten kernwapens bouwen, heel veel kernwapens. De ene dag stond er in de krant hoeveel x Rusland de wereld kon vernietigen en de volgende dag hoe vaak Amerika. Dat was niet echt bemoedigend maar mij werd uitgelegd dat ze elkaar op die manier in evenwicht hielden.
Wanneer iets in evenwicht is dan klopt het, je bent in balans zoals ze dat zo mooi bij dansen zeggen. Als je niet in balans bent dan heb je dat moment dat je net niet valt en van alles doet om te corrigeren, je kent dat moment wel. Zwaaien met de armen, heen en weer bewegen met je been, meestal maak je het alleen maar erger maar je doet er alles aan om niet te vallen, en dan geeft iemand je een klein duwtje of ze geven je heel rustig een hand zodat je je balans weer kan vinden. Wat zal het worden?
Tis hurricane season, het wordt een heftig seizoen hebben ze voorspeld, Buggle up kids..

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: