14 juni 2020 Hoe gaan we dit in vredesnaam oplossen kids?

Krijgen we straks een samenleving waarin de ene helft zich niets aantrekt van het virus en de andere helft die helft gaat verklikken omdat ze zich niets aantrekken van het virus? Ik kon me er niets bij voorstellen maar een vriendin van mij heeft het daadwerkelijk meegemaakt, ik moet daar toch echt niet aan denken. De politie stond zonder te kloppen, zonder aan te bellen gewoon in haar huis. Over de schutting geklommen en hop de achterdeur in, beng in je woonkamer. Kunnen jullie je dat voorstellen? Ze had een paar vriendinnen op bezoek. Dat is toch ongelooflijk? Een buurvrouw of man had de politie gebeld dat er een feestje aan de gang was. Waarom, vroeg mijn vriendin, hebben jullie niet aangebeld? Tsja dan is de impact natuurlijk een stuk kleiner.
Moeten we dit willen kids? Ik wil vragen aan alle mensen die zo boos op mij waren in de afgelopen maanden of dit is wat ze willen? Er zijn in Nederland iets meer dan 6000 mensen dood, we hebben nu ondersterfte. Het wordt een wet he!! Vertel het mij alsjeblieft! Moeten we bang zijn voor elkaar? Moeten we elkaar gaan verraden?
21 juni is er een demonstratie op het Malieveld. Dit x vind ik dat jullie er allemaal heen moeten. En vergeet die onzinnige 1.5 meter en die belachelijke mondkapjes!

Www.viruswaanzin.nl

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: