14 juli 2020 Er zijn op dit moment, kids, meer vluchtelingen dan er ooit zijn geweest.

Heel af en toe als je goed zoekt dan kan je er wat over vinden in de media. Tis niet echt belangrijk nieuws, er gebeurt zoveel in de wereld dat die paar armoedzaaiers die huis en haard hebben moeten verlaten niet de moeite van het vermelden waard zijn. Gek is het wel vinden jullie niet? Met al ons geld en onze kennis zijn we de afgelopen jaren dus niet in staat geweest een eerlijke verdeling van de welvaart te realiseren.
Nou tis dus helemaal niet gek! De mens is een verachtelijk en egoïstisch wezen wat alles achter zich vernietigt. En wat het erge is we doen dat in naam van God of Allah of Boeddha zolang we zelf maar niet de verantwoordelijkheid hoeven nemen. En dat deed ik wel. Of deed ik, doe ik. Niet vrijwillig hoor, mijn lichaam protesteert gewoon. Ik kreeg letterlijk buikpijn als ik naar een bank reed voor een meeting met een CIO of een Hoofd Automatisering omdat ik wist dat het 1 groot toneelspel was. Wat vinden jullie van deze uitspraken? “Ach Koert wij doen 10 miljard per jaar mijn IT budget is 200 miljoen wat maakt 20 miljoen uit?” Of “Transparantie? Koert over 4 jaar wil ik hier helemaal niet zitten dan wil ik CIO zijn in Amerika.”
En we doen allemaal mee, niemand is onschuldig. Zo triest.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: