21 juli 2020 750 miljard kids, das iets met 9 nullen achter de 750.

Dat hoeven we als NL niet alleen te betalen, pffff, maar een substantieel deel komt op jullie schouders te liggen. En dat komt er gewoon bij hé naast de miljarden die nu in onze eigen economie worden gestopt. Btw, van die 750 miljard moet de helft terugbetaald worden, das toch fijn niet?
Ik zal jullie een geheimpje vertellen kids, de gemiddelde Italiaanse familie is 6 a 7x rijker dan een Nederlandse familie. Aan hypotheken doen ze daar bv niet, een huis tik je gewoon af. Belastingen zijn in dat land iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken men leeft er vooral van zwart geld. De regering bestaat over het algemeen uit omhoog gevallen idioten maar dat is tegenwoordig in de meeste landen zo. Het leuke is ze worden nog democratisch gekozen ook. Niet door jullie btw jullie stemmen niet das algemeen bekend. Dat hebben we in de UK gezien. De jongeren wilden in de EU blijven maar ja dan moet je er wel wat voor doen, stemmen, en dat was weer teveel gevraagd. Er is een andere bevolkingsgroep die genoeg tijd heeft om te stemmen, daar hebben jullie deze idioten aan te danken.
Ik ga het nog een x zeggen, ze nemen op dit moment niet alleen al jullie rechten af maar ook jullie toekomst. Koop nog maar een bosje bloemen voor oma:-)

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: