26 juli 2020 Toen ik 18 weken geleden mijn verontschuldigingen aanbood, kids, vanwege de maatregelen die genomen werden om een paar bejaarden te redden had ik niet kunnen bevroeden hoe deze crisis zo ongelooflijk uit de hand kon lopen.

Stom natuurlijk! Alles wordt tegenwoordig op de spits gedreven. Nergens wordt meer gezocht naar consensus het is zwart of wit. Of het nu gaat over het klimaat, BLM (😄), Europa of Covid er staan altijd mensen op die de waarheid in pacht hebben en deze met stelligheid verdedigen zodat andere meningen niet meer getolereerd of gehoord worden. Als je een andere mening hebt wordt je meteen verguist, neem die enge Rob Hoogland van de televaag of die verschrikkelijke hoofdredacteur van de volks(verlakkerij)krant Jean-Pierre Geelen, hoe ze Doutzen afbranden, is dat journalistiek? Nee dat is mensen aan een schandpaal nagelen omdat ze een andere mening hebben.
Ongelooflijk dat onze wereld zo is verworden tot een ‘Ik weet het beter’ maatschappij en dat het vooral mannen en vrouwen van mijn generatie zijn die daar debet aan hebben. Het brede midden van vroeger is natuurlijk ook saai. Den Uyl die ons uitlegde dat er altijd 2 dingen waren (Kijk, 2 dingen, ik maar kijken er was nooit wat te zien). Zoeken naar een gezamenlijke oplossing en daar tevreden mee zijn. Brrr das eng.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: