19 augustus 2020 Morgen is het zover lieverds, dan wordt er gestemd.

En als hij er dan doorheen is dan heeft een virus ervoor gezorgd dat we onze democratie kwijt zijn. Dat er avondklokken ingesteld kunnen worden, dat je je huis uitgehaald kan worden, dat families gescheiden kunnen worden omdat dat nodig is volgens de Jonge.
Vol ongeloof kijk ik naar wat er gebeurt, het gaat nl harder dan ik had verwacht. Deze wet aannemen voor een virus is zo buitenproportioneel dat kan niet de reden zijn. Alles wordt gegooid op een vaccin, als die er is dan kunnen we weer vrij leven. Ik begrijp niet dat er mensen zijn die dat verhaal geloven. Maar ze doen het wel en dat maakt me zo ongelooflijk bang en verdrietig. Ik begin het ook echt fysiek te voelen, de mistroostigheid, het onheilspellende gevoel dat je op een afgrond afloopt maar tis pikkedonker en je weet niet wanneer je erin valt maar je moet doorlopen.
Ik begrijp dat ze meer macht willen om het volk te controleren. Er komen hele spannende tijden aan. De werkeloosheid zal de aankomende maanden boven de 10% uitkomen. Pensioenen gekort en er zullen meer mensen, net als ik, op straat komen te staan. De onvrede zal toenemen en dat zal zich uiten in meer protesten die feller en harder zullen verlopen. Wat is er dan mooier dan dat je daar op voorbereid bent!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: