20 augustus 2020

Tis raar lieverds. Op social media vind ik het leuk mij in discussies te mengen. Moet ik misschien niet doen maar jullie kennen me ik hou wel van een beetje rellen. Vaak krijg ik te horen dat mijn toon niet goed is, klopt ook wel, ik ben vrij direct in wat ik schrijf. Maar wat ik daarnaast vaak hoor is dat ik een complotdenker ben en das raar! Omdat ik het niet eens ben met het beleid van deze regering ten aanzien van Corona ben ik een complotdenker? Ik heb hier al vaker aangegeven dat ik niet geloof dat Bill G. de wereld wil veroveren. Ben ervan overtuigd dat de beste man echt denkt dat wat hij doet de wereld vooruit helpt. Of het zo is is een tweede.
Het gaat er mij om wat we willen met onze wereld. Hoe willen we ons leven inrichten en wat geven we op aan vrijheden om een naar mijn idee niet zo dodelijk virus te bestrijden. Dat vind ik belangrijk, ik ben bang dat wetten niet tijdelijk zijn, dat rechten die je eenmaal zijn afgenomen niet zomaar weer worden teruggegeven. Is dat complotdenken? Ben je dan een paria voor de maatschappij? Nee lieverds daar ben ik van overtuigd. Dat ben je niet! Kritisch denken, al heb je het helemaal fout, is belangrijk. Alles meteen maar aannemen voor zoete koek is gevaarlijk. Dat heeft niets met conspiracy of complotdenken te maken. Blijf kritisch!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: