15 september 2020 De mens, lieverds, is intrinsiek gewoon goed.

We hebben in principe allemaal de neiging om iemand te helpen als we dat kunnen. En tis zo fijn dat af en toe ook mee te maken.
Gisteren stond ik dus voor die garage waar de ANWB me heen had gebracht. Ik moet bekennen dat ik wel eens beter geslapen had dan die nacht. Want wat als de versnellingsbak kapot was? 1 ding is zeker, geld om dat te repareren heb ik niet. Maar goed het wordt ook na zo’n nacht gewoon weer licht en de garage ging open. De ANWB had me hier afgezet omdat het volgens hun een Bedford garage was, nou helaas. Geen Bedford te bekennen alleen maar Japanse snelle hele lage auto’s. Deze jongens waren gespecialiseerd in het tunen en opknappen van Japanse sportwagens. Ik was beland in een Fast & Furious film.
Ik werd vriendelijk ontvangen, de jongen liep met me mee, vond het een komisch verhaal dat de ANWB me daar had afgezet. Hij keek ff onder mijn campertje, en zei: ‘dat komt wel goed’. Hij had heen idee dat die 4 woorden voor mij de wereld betekenden. Ik kon wel janken zo blij was ik maar dat liet ik niet merken, ik begon stoer over 1 van de snelle wagens te OH’n.
Met z’n 4’n duwden we de Bedford een brug op, ze kropen eronder en een uurtje later deed tie het weer. Wat kost het? Laat maar zitten, tis goed zo….

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: