19 september 2020 Angst lieverds.

Vooral collectieve angst is iets heel gevaarlijks, zeker als hij vanuit de staat, de regering wordt opgelegd. Dat zien we in landen waar angst het fundament is van de samenleving. Kijk naar China, Rusland, Noord Korea of Venezuela. Je mag in dat soort landen niet meer alles zeggen, soldaten mogen je kinderen uit je huis halen en in een heropvoedingskamp zetten omdat ze vinden dat ze iets verkeerds hebben gedaan, of omdat er gezegd wordt dat ze ziek zijn.
Door de angst erin te houden zijn wij mensen in staat veel restricties te pikken. Althans het gros van de mensen. En dat is wat we nu in NL ook doen. Of kunnen jullie iemand vinden die mij kan uitleggen waarom een Corona deskundige/arts/wetenschapper gisteren met droge ogen zat te vertellen dat het in Frankrijk helemaal mis gaat en dat wij dat niet moeten willen. In de afgelopen week waren er wel 200 mensen overleden in Frankrijk aan Corona. Dat is 1,68% van het weekgemiddelde in Frankrijk waar zo’n 12.000 mensen per week sterven, gewoon omdat dat normaal is, mensen gaan dood.
De koning vertelde ons dinsdag dat we ons moeten voorbereiden op een mogelijke tweede pandemie of Externe Schok. Die woorden zoemen sindsdien door mijn hoofd. Een Externe Schok? Is hij helderziende? Waarom zoiets in de troonrede? Angst!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: