1 oktober 2020 De wereld, kids, zoals we die achter ons hebben gelaten komt nooit meer terug.

Wereldleiders hebben besloten dat we het anders gaan doen. Je leest overal dat vrijheden pas op de langere termijn kunnen worden teruggegeven, als het al mogelijk is. Er zijn zelfs wereldleiders die aangeven dat de lockdowns jaren kunnen duren.
Er staat in een RIVM rapport wat ik gisteren aan het lezen was dat er effectief 70 mensen tot nu toe aan Covid zijn overleden in NL. De rest had onderliggende ziektes. 70. Nu heb ik van een oud gewaardeerd lezer begrepen dat we het niet doen voor de doden we doen het om te zorgen dat de ziekenhuizen niet volstromen. Nee kids das niet waar, we doen het om van onze economieën een China 3.0 te maken.
Nu lig ik hier al meer dan 6 maanden elke ochtend een, volgens sommigen, zuurpruimerig verontschuldigend stukkie aan jullie te schrijven, maar dat schiet natuurlijk niet op. Daar hebben jullie helemaal niets aan. Daarnaast zal ik mezelf weer opnieuw moeten gaan uitvinden, twee dagen yoghurt met muesli gaat, hoe dol ik er ook op ben, vervelen. Wat is er mooier lieverds dan vanuit mijn positie te gaan bouwen aan een andere tijd en plaats! Tis wat ambitieus maar waarom niet? Als je niets hebt kan je niets verliezen. Vrijdag trappen we af, niet China 3.0 maar Koert 5.2!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: