23 oktober 2020 Ik heb het totaal niet onder de knie kids.

Ik zag mezelf helemaal zitten met mijn lange grijze baard, serene houding en liefdevolle blik en alle begrip en rust voor de mensen terwijl ik samen met ze een kopje soep eet. Gandhi is er niks bij, een echte boerenkool sjamaan, zo had ik het helemaal voor me gezien. Maar das dus totaal niet uitgekomen. Tis dat ik buiten geen plafond heb anders had ik ertegenaan gezeten. Wat een opgewonden standje ben ik toch. Binnen 5 minuten zit ik boven op de kast en kijken de mensen om me heen als verschrikte hertjes in twee koplampen. Niet dat ik dat doorheb, nee ik ga nog ff een versnelling hoger en wals alles en iedereen om me heen plat. Nee, een carrière als Boeddha kan ik wel vergeten ben ik bang.
Ik klom die kast op vanwege China. De opmerking van 1 van mijn gasten ‘kijk naar China daar is alles weer normaal’ deed bij mij het licht uit. In China is niets normaal, in China zitten 100den miljoenen mensen in concentratiekampen. In China waart nog gewoon Corona rond alleen hoor je er niets over. Dat kan in China. Daar hebben ze het systeem op ingericht. En dat gaan ze hier ook doen. Vandaag kreeg ik een berichtje van dit medium. Dat mijn commentaar is verwijdert aangezien het in strijd is met hun policy.
Ik ben gecensureerd, in NL in 2020, shit.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: