4 november 2020 Kids, ik spreek jullie ff direct an, pa heeft een probleempje.

Mijn tel is het aan het begeven. Hij laad niet goed meer op omdat het pluggaatje kapot is. En de batterij zit volgens Apple op een kritiek niveau. Apple waarschuwt me continue dat ik hem moet vervangen. Al met al heel erg naar aangezien ik mijn stukkies elke morgen op mijn phone schrijf. Vraagje, mochten jullie iemand kennen die een oude iPhone heeft liggen, maakt niet uit welke als tie maar een goede batterij heeft, dan hou ik me aanbevolen! Of jullie moeten denken zo das mijn kans om van die stukkies af te komen dan zou ik het niet doen. Maar toen ik nog een huis had zwierven er meerdere ouwe phones rond dus ik heb grote hoop dat jullie wel iemand kennen. Natuurlijk staat er een lekkere kop soep tegenover!
Had hele andere plannen voor dit stukkie vandaag kids, dat houden jullie tegoed! Maar die phone is belangrijk. Das mijn enige contact met jullie en de rest van de wereld. Daarnaast is het mijn radio, mijn informatiebron, mijn verhalenverteller en navigatiesysteem. Nu valt navigatiesysteem af want reizen mag niet meer van onze grote leider. Ik had nog lichte hoop op een leuke job als kok ergens in een mooi skigebied maar helaas. Ik heb vandaag een overheerlijke pan erwtensoep staan, mocht je langsrijden, welkom!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: