11 november 2020 Zeg het me maar lieverds, wat willen jullie?

Ik begin er niet aan, en ik wil ook liever niet dat jullie het doen. Maar ik heb makkelijk praten, ik sta al buiten de maatschappij. Tis nu al lastig genoeg voor jullie! Ik begrijp dat het als 15jarige niet leuk is als je vader dakloos is. Dat ga je niet ff lekker in de klas rond bazuinen. Daar schaam je je dood voor. Dat snap ik, sorry, echt sorry.
Maar het gaat hard, nadat Rutte vrijdag over zijn Sterke Staat begon kwam zijn vrindje Hugootje gisteren met de volgende verrassing, tweedeling creëren in de maatschappij. Bij een sterke staat hoort tweedeling, anders heb je geen sterke staat nodig. Bij een sterke staat horen veel militairen en agenten en die moeten wat te doen hebben. Anders gaan ze zich vervelen. En das niet goed. Dus moet er een vijand worden geschapen en dat heeft Hugootje gerocheld, zo maar ff op een verloren dinsdag in november. Hugootje weet het vast zelf ook wel maar toch ff de tip: in Australië, NZ en Canada zijn ze al bezig met speciale kampen te bouwen voor vaccin-weigeraars. De bouwtekeningen komen rechtstreeks uit China! Alibaba is bezig deze te versimpelen zodat je ze binnenkort eigenlijk kant en klaar via Aliexpress kan bestellen.
Kan ik alvast een plekkie reserveren Hugo de Jonge? Met douche asjeblieft!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: