18 november 2020 In Denemarken, lieverds, hebben de Denen gedemonstreerd, tegen een wet die vaccinaties verplicht zou stellen.

Dat deden ze niet met liefde en geduld maar met pannen en pollepels. 9 dagen lang heeft het volk lawaai staan maken voor het parlement. Die arme politici konden elkaar niet eens verstaan, wat een hel moet dat geweest zijn! Tis het Deense volk wel gelukt, de wetten zijn van tafel, er komt geen verplichte vaccinatie.
In NL hebben we, gelukkig voor onze politici, geen consensus tussen de verschillende vrijheidsstrijders. Het zijn vooral mannetjes die strijden om de populariteitstrofee. Geen samenwerking maar ego’s oppoetsen en elkaar ervan beschuldigen controled opposition te zijn. Daar gaan we de oorlog mee winnen.
Waar we goed in zijn is rechtszaken. Niet dat het helpt maar de 1 na de andere rechtszaak tegen de staat, de minister, de burgermeester, de vrouw van de burgermeester, wordt aangekondigd. Man wat zullen die advocaten een lol hebben, die hebben ze nog nooit zo makkelijk verdient.
Op mijn 11de lag ik tussen de demonstranten in Dodewaard tijdens de 1ste demo tegen kernenergie. Dagenlang lagen de demonstranten voor de kerncentrale. In NL is demonstreren anno 2020 een gezellig uitje. Uurtje of 2 beginnen, paar sprekertjes, beetje dansen, biertje en voor 19.00 thuis!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: