21 november 2020 Zo, was een koud nachie lieverds, lekker.

Het lijkt mij wel leuk om wakker te worden met ijspegels aan mijn baard, ik beloof dan neem ik er een foto van😁. Kan ook gaan slapen met een mondkapje op dan gebeurt dat niet. Raar toch dat mensen ze nog steeds trouw opdoen. In Duitsland zijn officieel al 3 kinderen overleden aan het dragen van een mondkapje, in NL lees ik op SM veel over een jongen die gestorven is aan een hartaanval tijdens het uitvoeren van de Coopertest met mondkapje op. De gymleraar vond dat schijnbaar een goed idee.
Hoe komt het toch dat jullie zo goed luisteren naar iedereen? Waarom zijn jullie zo braaf? Ik kan me nog herinneren dat ik te laat was bij gym en meneer van Wezemaal aan mij vroeg hoe dat kwam. Tsja domme vragen.. Dus ik leg hem uit dat ik kaboutertjes was tegengekomen die mij de weg naar kaboutertjesland vroegen. De hele klas in een deuk en ik mocht weer naar de soos om een jointje te draaien. Ja dat mocht vroeger gewoon in het schoolgebouw lieverds. NL was ooit een heel tolerant en open land. Nu volgen we zelfs levensgevaarlijke suggesties op van onze leiders die ze niet eens verplichten, zoals mondkapjes. Gaat leuk worden straks als de eerste patiënten met bacteriële infecties aan de longen de ziekenhuizen overspoelen. Wie zijn schuld is het dan?

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: