4 december 2020 Waar wilt u het over hebben?

Vraagt LinkedIn elke ochtend aan mij kids, en dan begin ik met mijn stukkie. Voor vandaag had ik weer tig onderwerpen, ik kom echt dagen te kort om alles op te schrijven, maar het komt er nu niet uit. Ik weet dat ik sterk moet zijn, ben tenslotte vader. Ik weet dat ik optimistisch moet zijn, het gaat tenslotte om jullie toekomst. Ik weet ik beschaafd moet zijn terwijl ik het liefst mensen met mondkapjes de huid vol zou willen schelden. Ik weet ik moet me gedragen maar goed das altijd al een dingetje geweest en het wordt er niet beter op.
Ik ben moe, ik ben er zo klaar mee, ik kan er niet meer tegen. Ik ben moe, ik ben er zo klaar mee, ik kan er niet meer tegen. Ik ben moe, ik ben er zo klaar mee, ik kan er niet meer tegen.
Zijn jullie ook moe? Er klaar mee? Kan je er nog tegen? Gisteren sprak ik met een boerin over wat er gaande is. Ze was moe, er ontzettend klaar mee, ze kon er niet meer tegen. Ze deed op haar erf ook niet meer mee.
Maar ik heb geen erf om me terug te trekken. Ik loop door een krankzinnige wereld waar vooral de middenklasse en hoger opgeleide alle verstand verloren hebben. Ik zit bij een dokter in opleiding die letterlijk zegt dat mondkapjes niet werken maar hij doet hem niet af want hij is er al zo aan gewend.
Ik ben moe, zo moe…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: