10 december 2020 Zouden jullie dit verder willen vertellen lieverds?

Het zou mooi zijn als veel van jullie vrienden en kennissen dit ook lezen. Wie weet hebben ze er wat aan, mij is het ook maar ingefluisterd.
Gisteren poste ik een berichtje over het overlijden eergisteren van Brandy Vaughan, een klokkenluider over de Pharma uit de US. Zoek haar naam op, ze is 47 geworden, ze verdient het.
Binnen de Pharma vind je veel klokkenluiders, Peter Gotzsche is een bekend voorbeeld. Een Deense arts die al jaren aan de bel trekt als het gaat om de maffia praktijken binnen de Pharma industrie.
Dat aan de bel trekken helpt soms! Dan pikt een politicus het op en die gaat ermee aan de slag, Bruno Bruins deed dat. Dhr Bruins was tot zijn afscheid als minister, in maart 2020, druk bezig de Pharma keihard aan te pakken. Op 1 van de meest vreemde manieren verdween de heer Bruins van het toneel om ook nooit meer iets van hem te horen. Het dossier rondom de Pharma waar hij mee bezig was is in een la beland.
Het is tijd voor jullie om zelf onderzoek te doen kids, ik pik het niet als ik straks “Ich habe das nicht gewusst” hoor. Iedereen met een lagere school kan genoeg informatie vinden over de maffia praktijken van de Pharma. Doe Hotseknots je blinddoek af! Die zijn nog niet verplicht. Laat je niet beduvelen sukkels.

https://www.google.nl/amp/s/sciencefornatureandhealth.wordpress.com/2017/09/12/dodelijke-medicijnen-en-georganiseerde-misdaad-achter-de-schermen-van-de-farmaceutische-industrie/amp/?fbclid=IwAR2AMFs3LwSxBzFVHcetbG3LKV6kANX2WeJJxrWmEhiHGRIo5twJ_Yt8b9E

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: