28 december 2020 Zal ik jullie eens wat vertellen kids?

Het regent niet meer!! Tis best romantisch hoor, voor een uurtje, dat getik op je dak. Maar na 3 dagen heb je het wel gehad en nu is er rust! Geen snoeiharde wind en geen eindeloos gekletter, nee eindelijk stilte.
Wat een zeurpiet niet? Dat hoort er nou eenmaal bij in NL, beetje regen, daar ga je echt niet dood van! Regen hoort net zo bij NL als frikandellen…. Eeehhh wat zeg ik nu? Wat hebben frikandellen met regen te maken?
Als het regent weet je dat het water is en dat je er nat van wordt. Bij een frikandel weet ik dat het van vlees is gemaakt. Restvlees, wat kruiden (zout en suiker) en paneermeel waarschijnlijk. Thats it. Maar ik heb het fout begrijp ik sinds gisteren, ik weet helemaal niet wat erin zit, en toch eet ik het.
Ongelooflijk, een NL’dse minister meent het zich te kunnen veroorloven het Coronavaccin te vergelijken met een frikandel. Een coronavaccin wat gebruik maakt van kankergenen als groeimiddel, want tsja dat vaccin moet zich vermenigvuldigen en wat groeit sneller dan kanker? Een vaccin waar 71 giftige stoffen in zitten als kwik en arsenicum. Een vaccin waarvan de producent zelf zegt dat het nog in de ontwikkelfase zit.
Dit was de laatste over het vaccin kids! Beloofd! Tis tijd om plannen te maken! Iets met een NWO.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: