31 december 2020 Kids, wat moet je nou tegen elkaar zeggen vanavond?

Fijne of prettige jaarwisseling? Een mooi uiteinde? Weet je, ik hou het bij welterusten.
Wat moet je nou zeggen over 2021? Je kan mensen een gelukkig nieuwjaar wensen, een liefdevol jaar of een fantastisch jaar! Nope! Ik hou het bij goedemorgen.
Er is niets maar dan ook niets positiefs over 2021 te zeggen, het gaat een rampjaar worden. Wopke Hoekstra bereidde ons vorige week al voor in het Algemeen Dagblad bv. Hij maakte zich grote zorgen over de middenklasse. Dat klinkt gerustellend toch? Dat een minister van financiën zich er zorgen over maakt, dan gaat hij er vast wat aan doen. Nou nee, dat dan weer niet, Covid is belangrijker dan de toekomst van miljoenen NL’ders. Maar waar maak ik me toch druk om als dakloze. Die middenklasse maakt zichzelf ook niet druk. Er volop op vertrouwend dat de mensen die ze in deze shit hebben gebracht ze er ook weer uit gaan halen, terug naar het oude normaal, vertrouwend op Mark Rutte.
Maar kids, we krijgen een nieuw normaal, we zijn zoals jullie wel gehoord hebben bezig met de Great Reset! Want tsja we hebben nu eenmaal een wereldwijde gezondheidscrisis die zorgt voor een wereldwijde economische crisis die we samen zullen moeten oplossen. Dat betekent inleveren. Voor mij niet erg🤠 welterusten!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: