13 januari 2021 Sorry lieverds, ben wat verlaat.

Gisterenavond heeft de politie mijn telefoon afgenomen en mocht ik een nachtje op jullie kosten op het politiekantoor in Apeldoorn overnachten. Waarom? Iemand had aangifte gedaan tegen mij vanwege bedreiging.
In de middag was ik een winkel binnen gelopen om iets te kopen, het gaat er niet om wat ik geef de eigenaar ook niet de schuld. Er was niemand in de winkel dus riep ik hallo, een vrij grote en dikke man met een mondkapje kwam aanlopen. Ik vroeg hem of het mogelijk was zonder mondkapje iets bij hem te kopen. De man was duidelijk “nee, dat kan niet ik houd mij aan de regels!” Ik respecteer dat altijd dus loop al naar de uitgang, tegen hem zeggende dat hij discriminerend bezig is. Ondertussen was ik al buiten en maakte een foto van zijn pand. Niet om die op Social Media te zetten, dat doe ik alleen met de Shells en de Lidl’s van deze wereld, dat ga je niet doen met een bange bijna failliete kleine ondernemer. Ik liep al weg maar hoorde de man achter mij schreeuwen, “kom dan, kom dan als je durft.” Ik draaide mij om en zag dat hij me aan het filmen was. Beleefd als ik ben stelde ik mijzelf aan hem voor en zei: “Mijn naam is Koert Krouwel”.
2 uur later zat ik in Apeldoorn in een cel. Deze waanzin is jou verantwoordelijkheid Ferdinand Grapperhaus.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: