14 januari 2021, 2 politie auto’s, 2 undercover wagens en een arrestantenbus met in het totaal 8 agenten waren nodig om mij uit mijn campertje te halen kids.

8 agenten. Nu dacht de winkelier gehoord te hebben dat ik gezegd zou hebben dat ik als ik een mes had zijn strot af zou snijden. En dat ik wist waar hij woonde. Misschien dat mijn baard en mijn naam hem bepaalde associaties gaven maar man wat zou ik het druk krijgen als ik zo zou reageren. Sinds juli wordt ik geweigerd in winkels, toen zat ik in ZF en daar was tie al verplicht. Triest.
Over mondkapjes gesproken, hilarische taferelen!! Ik moest natuurlijk zo’n ding op van ze, maar dat deed ik niet. Op een gegeven moment staan 2 politieagenten echt tegen me aan om me te imponeren. Ik vraag ze netjes 1.5 meter afstand te houden, waarop ze nog bozer worden maar niets anders kunnen dan opzouten. Btw sindsdien hoest ik.
Zonder mondkapje zit ik in de arrestantenwagen, ik kom er wel achter in het cellencomplex roepen ze mij stoer achterna. Maar buiten dat ik op een gegeven moment tussen 4 agenten op mijn knieën lag smekend om een nekschot, heb ik ook daar geen mondkapje gedragen, er zijn grenzen.
Wat absoluut een domper op de feestvreugde was, was mijn vrijlating. Zonder thee ben ik zo de deur uitgegooid. En hoe kom je dan thuis? Zonder mondkapje?

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: