18 februari 2021 Mis het koken lieverds.

Hier in mijn campertje is er geen beginnen aan. Meer dan een eenpansmaaltijd zit er niet in. Dat kan heel lekker zijn maar jeetje wat mis ik het knetteren en de warmte van het vuur. De geur van het vlees vermengt met de rook. De liefde van de mensen die een praatje komen maken en gezellig een bier of wijntje meedrinken. Samen genieten van het moment. Man wat mis ik dat…

Dusssss ga ik vandaag aan het werk! Want het is een beetje een zooitje op de camping. Op 1 of andere manier is alle shit die vanuit Duitsland de Rijn is afgezakt en de afslag IJssel heeft genomen in mijn hoekie op de camping terecht gekomen. En aangezien ik mij verantwoordelijk voel voor dat hoekie ga ik vandaag aan de slag om die shit op een kar te laden en af te voeren. Iemand moet het doen, en laat ik nu weinig anders te doen hebben! Wie weet lukt het me en kan ik dit weekend nog iets boven een vuurtje gaan roosteren. Lekker man….

Daarnaast hoop ik dit weekend, of begin volgende week, mijn nieuwe woning op te gaan halen. Dat zal nog wel wat voeten in aarde hebben. Spannend! En als die er is dan moet ik echt aan het werk. Er moet heel wat gerestaureerd worden en das niet mijn sterkste kant. Ik kan niet zeggen dat ik errug handig ben. Mochten er lezers zijn die verstand hebben van huifkarren of van het restaureren van houten karren dan hou ik me aanbevolen! En mocht je ergens twee flinke (echte) ezels weten te staan die toe zijn aan een avontuur dan mag je me bellen. Het is bijna voorjaar kids! We gaan er een geweldige zomer van maken๐Ÿค 

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

2 gedachten over “18 februari 2021 Mis het koken lieverds.

  1. Wat een fijn bericht Koert, ja heerlijk het voorjaar, dit weekend kun je al lekker stukje vlees laten knetteren, de voorspellingen zijn goed ๐ŸŒž
    Heb een mooie werkdag ๐Ÿ˜˜

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: