20 februari 2021 De lente gaat beginnen lieverds!

En de lente staat voor een nieuw begin. De bloemetjes en de bijtjes, de lammetjes en de eendjes maken zich weer op om heerlijk vlees te produceren voor mijn BBQ. je wordt er opgewonden van. Het voelde gisteren al zo lekker toen ik ff in de zon zat. Ik ben er helemaal klaar voor.

Spannende dag vandaag, ik ga mijn nieuwe woning ophalen. Ben best een beetje opgewonden, waar ben ik weer aan begonnen! Tsja ik moest een andere woning hebben, de huidige is voor mij helaas te kostbaar. Ga mijn Bedfordje wel missen op termijn, we hebben mooie avonturen beleefd! Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan, al zou je dat in de huidige maatschappij bijna niet meer geloven. We zijn zo geprogrammeerd vast te houden en te beschermen wat we denken te hebben dat we bereid zijn daarvoor weg te kijken van de waarheid. En als dat niet meer lukt dan wordt je voor gek verklaart. En dat moet ik (alsof dat nog lukt) voor zijn.

Ik heb een heleboel plannen en daar ga ik de aankomende week mee aan het werk naast klussen aan de huifkar natuurlijk. Wil het eigenlijk steeds minder gaan hebben over de waanzin om ons heen. Mijn eigen wereld gaan creëren. Weet niet of dat gaat lukken, ik ga niets beloven. Kan best zijn dat ik weer eens uit mijn slof schiet over al die goedgelovige bange mensen die ik tegenkom. Maar kan het allicht proberen. Er gaat genoeg veranderen in mijn eigen leven, het zou slimmer zijn me daarop te concentreren. Ik hou jullie op de hoogte🤠

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

2 gedachten over “20 februari 2021 De lente gaat beginnen lieverds!

 1. Ben benieuwd naar jouw nieuwe (t)huis lieve Koert. Zeker spannend 😊
  Geniet van het 🌞netje, maak er een mooi klusweekend van 🔨🔧🛠
  Liefs
  Marga
  😘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: