8 april 2021, moet eerlijk bekennen kids, dit is een beproeving.

Elke dag die wind, die regen, hagel, sneeuw, wat ben ik daar klaar mee. Kou doet me niets, daar kan ik wel tegen maar die wind en nattigheid is killing. Gelukkig ligt het volgens de deskundigen niet aan klimaatverandering maar is het een kwestie van april doet wat tie wil. Handig hé als je de media in handen hebt en het gepeupel alles kan laten geloven wat je maar wilt. Gewoon dat roepen wat je het beste uitkomt, checken doen die sukkels het toch niet. Hou ze tevreden met brood en spelen en ze slikken alles voor zoete koek.

130 miljard is er vorig jaar extra door deze regering uitgegeven aan de Corona crisis. 130 MILJARD! Weet je hoeveel IC bedden je daarvoor kan neerzetten? Hoeveel ziekenhuizen? Ben ik nou echt zo gek? Zo fucking gestoord dat ik dit al meer dan een jaar roep? Waarom?

Het moet echt mooi weer worden, ik word depressief zo. Het IMF zegt dat onze economie wel meer dan 3,5% kan groeien dit jaar! Hoe krijgt zo’n journalist het opgeschreven? Ten opzichte van wat gaan we groeien? Als je weet dat je vorig jaar 130 MILJARD hebt uitgegeven? Welke ongelooflijk klootzak verzint dit soort artikelen maar nog erger, welke idioten geloven dit? Het moet mooi weer worden, please…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: