12 april 2021, het wordt een wat saai verhaal, vinden jullie niet kids?

Maar ach zolang wij, het volk, het pikken is er niets aan de hand. Ik had een top-weekend! Het is altijd geweldig als jullie of 1 van jullie langskomen. Zelfs het weer klaarde er gisteren aan het einde van de dag van op, zoals je gisteren zei meissie, achter de wolken schijnt altijd de zon.

De zon, bron van warmte, energie, vitamines en vreugde! Wat ben ik blij dat hij weer door de huifkar prikt. De zon maakt samen met jullie de wereld zoveel mooier. Ik kijk uit naar de lange zwoele avonden vol met muziek, eten, gelach, drank, dansen en plezier. De eindeloze gesprekken over helemaal niets. Ongedwongen samenzijn, houden van elkaar, gewoon voor even alleen maar warmte en liefde, man wat heb ik dat gemist.

Niemand pakt dat van me af! Geen wet, regel of politieagent. Vanavond ga ik weer lekker koken voor wat mensen maar nu eerst aan de slag met Elanor en Frodo. We gaan het leertempo wat opvoeren, ik moet de straat op. We zitten tegen het einde van het gevecht aan. Het gevecht om het behoud van onze menselijkheid.

Gisteren zei je iets moois meissie, op de camping stond een camper van een meter of 8 met breedbeeld tv en jacuzzi. Achter de camper stond op een aanhangwagen een auto, ik herhaal, deze mensen gaan met een camper op vakantie en nemen dan een auto mee op een aanhangwagen achter de camper. Jij zei heel terloops, dit is wel het einde, als mensen dit serieus denken nodig te hebben om vakantie te vieren en het ook nog kunnen betalen dan is het einde zoek. Je had zo gelijk lieverd, veel gelijker dan je beseft.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Eén opmerking over '12 april 2021, het wordt een wat saai verhaal, vinden jullie niet kids?'

  1. Wat een prachtig verhaal weer, zo’n wijs meissie, jouw meissie ❤️
    Mensen zoeken buiten zichzelf van alles om de leegte op te vullen. Ze weten (nog) niet dat die leegte alleen gevuld kan worden met (eigen)Liefde.
    Dan hebben we die uiterlijke materie niet meer nodig. Mededogen is het enige wat ons rest voor deze mensen. Gisteren hebben jullie mooi voorbeeld gegeven, hoe het werkt, leven vanuit je hart en omdat materie je hart niet werkelijk vult, is het nooit genoeg en wil men steeds meer tijdelijke materiële genotsmomenten. Gun deze mensen zo dat ze op een dag mogen ervaren wat jullie ervaren op zo’n fijne dag als gisteren ❤️🙏
    Nog even volhouden lieve Koert, zonnetje zit eraan te komen deze week 🌞😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: