16 april 2021, zoals vaak in mijn leven ben ik iets te optimistisch geweest lieverds.

Maar dat mag de pret niet drukken! Ik ben nu een kleine 10 dagen bezig met Elanor en Frodo en ik merk dat Elanor langzaam aan mij begint te wennen en ik aan haar. We beginnen elkaar een beetje te begrijpen, das belangrijk. Wat maakt haar enthousiast? Waarmee kan ik haar verleiden, hoe zorg dat ze doet wat ik van haar vraag zonder teveel te vragen. Ze moet me gaan vertrouwen, ik hoor mijn exen al lachen.

Maar het gaat echt goed. Ze luistert al redelijk goed naar me. Als ik zeg ‘kom’ dan gaat ze, meestal, met me meelopen tot ik stop en dan gaat ze weer eten. Das mooi! Ik moet een aantal vaste commando’s toepassen waarnaar ze luistert. en ze moet weten dat als ze dat doet ze daarna een beloning krijgt. Ezels vinden het op zich hartstikke leuk iets te doen maar zijn het niet gewend. Ezels zijn werkdieren. Ze vervelen zich heel snel. In NL leven zo’n 13.000 ezels die over het algemeen niets anders doen dan vreten en slapen, zo ook Elanor. Tot nu toe! Nu moet ze aan de bak, en ik moet zorgen dat ze dat leuk vind. Dus moet ik daar de tijd voor nemen want ik moet nog een jaar of 20 met haar verder.

Nu is er weer iets hartstikke leuks op mijn pad gekomen waar ik nog niet al te veel over kan zeggen. Morgen ga ik kijken of het wat is! Mocht dat zijn wat het lijkt dan gaan we weer koken, plezier maken en feesten kids. En jullie kunnen allemaal langskomen! Ruimte zat. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Zondag meer hierover! Het wordt zomer kids!!!!

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Eén opmerking over '16 april 2021, zoals vaak in mijn leven ben ik iets te optimistisch geweest lieverds.'

 1. Wat mooi te lezen, dat het zo goed gaat.
  Wat een prachtig proces.
  Heeft tijd nodig en geduld maar dan heb je straks ook een mooie verbinding met elkaar.
  Heerlijk Koert dat jij zo doorgaat met jouw dromen.
  Mooi weekend en veel liefs 🌞❤️😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: