17 april 2021, waar ga ik het vandaag over hebben kids?

Er tolt zoveel door mijn hoofd. Positieve en negatieve gedachten wisselen elkaar af, soms is het bijna moeilijk ze te onderscheiden. Is iets wat positief lijkt wel positief? Is iemand die integer lijkt wel integer?

Niets is wat het lijkt. Man wat een verwarring. Ik vind dit zo erg kids, als ik lees hoe we elkaar wegzetten zonder enige nuancering. Het maakt niet uit over welk onderwerp, klimaat, een virus, links of rechts, zwart of wit, voor of tegen, nergens is ruimte voor reflectie. Terwijl we elkaar zo nodig hebben! De wereld is saai zonder tegenstellingen, of is een saaie wereld wat we nastreven?

Er is geen ruimte meer voor andersdenkenden, je moet meegaan in het narratief van de overheid. Er is dus geen ruimte meer voor mij. Moet ik me dan nog druk maken over wat er om me heen gebeurt? Als een wereld waarin het voor mij onmogelijk is te leven zich om mij heen manifesteert moet ik een andere bouwen. Koppig en volhardend zonder om te kijken. Het gaat zo hard kids, alles om ons heen brokkelt zo hard af. We blijven geloven dat iemand ons gaat redden terwijl de redding in onszelf zit.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Eén opmerking over '17 april 2021, waar ga ik het vandaag over hebben kids?'

  1. Eens, alles zit in onszelf gelukkig maar, dan zijn we niet zo afhankelijk van wat er buiten ons gebeurd ook al raakt ons dat enorm. Gelukkig laat dat alles ons niet onberoerd lieve Koert anders zouden we robots zijn.
    Ook ik voel verwarring en daar blijf ik dan maar bij en geniet ondertussen van het zonnetje, het voorjaar, de ontluikende natuur en de zingende vogels. What else can we do 🤷‍♀️
    Veel liefs en dikke volhoudtKUS ❤️😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: