3 mei 2021, vandaag is het dan zover kids, op naar Drenthe!

“Ich bin ein Deventenaar” klinkt niet, maar dat het stadje me veel gegeven heeft is zeker. Hele speciale en mooie mensen ontmoet, wat ben ik ze dankbaar. Nu op naar het oosten, daar kwamen de drie wijzen vandaan, dat moet goed komen.

Het gaat weer een paar dagen k*tweer zijn. Man wat is het nu koud. Ik kan me de kop in 1 van de kranten uit februari nog zo goed herinneren: ‘Voorjaar droog en warm voorspellen de meteorologen’. Ik had er een screenshotje van moeten maken, helaas ben ik dat vergeten. De Televaag liet ons gisteren weten dat ze voor aankomende zomer hetzelfde voorspellen. Als de aarde niet opwarmt, warmen ze onze geest wel op. Zolang we maar blijven geloven in het sprookje waar zoveel geld aan wordt verdient.

De WHO heeft verordonneerd dat vaccins de mensheid niet gaat helpen de andere maatregelen los te laten. Mondvod, 1.5 meter en sociale bubbels blijven de norm. Vaccineren heeft dus geen enkele zin? Oja tuurlijk wel, het vaccinatiepaspoort! Een prachtig souvenir aan een krankzinnige tijd. Maar ik ga aan het werk kids, er moet vandaag een hoop gebeuren. Morgen een stukkie vanuit Drenthe. Fijne dag…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Eén opmerking over '3 mei 2021, vandaag is het dan zover kids, op naar Drenthe!'

  1. Voorspoedige verhuizing, veel Geluk, bijzondere momenten en héél véél Liefde op
    Jullie mooie nieuwe stekkie lieve Koert.
    😘❤️🍀🌞😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: