16 mei 2021, het gaat goed hier kids!

Elanor en Frodo vermaken zich prima en moi aussi. Langzaam verander ik wat dingetjes aan de huidige kaart om vanaf 4 juni met een nieuw concept te starten. We gaan weer Veul Vlees doen, en Heul Veul Vlees en dan natuurlijk ook Veulst Teveul Vlees!

Je hebt hier in de omgeving heul veul prachtige lokale leveranciers van groenten, eieren, vlees en zelfs mozzarella. We gaan proberen zoveel mogelijk te werken met producten uit Drenthe. Gisteren heb ik gewerkt met bokkenvlees uit Mantinge, man wat was dat lekker. Ik heb een stoofpotje gemaakt van bokkenvlees en een paar rackjes op de BBQ bereid, echt topvlees, zonde dat daar niet meer mee wordt gedaan in ons verwende landje. Binnenkort heb ik een aantal feestjes die ik moet voorbereiden, leuk! Prive kokkie spelen is altijd gezellig. Zal ik mijn Gandalf mantel aandoen? Denk dat dat wel wat extra’s brengt.

Hoelang het nog gaat duren is de vraag. Ik geniet gewoon van elk moment wat voorbij komt. Binnenkort komt 1 van jullie mij weer ondersteunen! Daar kijk ik echt naar uit. Laat de mensheid zichzelf maar gek maken van angst voor elkaar, wij gaan gewoon genieten. Van elkaar, van het creëren, van lekker eten, drinken en plezier maken. In Drenthe, wie had dat ooit gedacht…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: