2 juni 2021, JBS de grootste vleesproducent ter wereld is gehackt lieverds.

Meteen lezen we dat de Russen er waarschijnlijk achterzitten. Dat was ook zo bij die oliepijpleiding een paar weken geleden. Bewijs volgt er nooit, roepen is genoeg.

Dat het gevolgen gaat hebben is zeker! Voedselprijzen zullen stijgen. Niet alleen die van vlees, alle voedselprijzen gaan omhoog. Maar dat komt niet door die hack, al zullen ze ons dat wel laten geloven. In de USA krijgen boeren 1.5 tot 2x de prijs voor hun oogst als ze hem vernietigen. Bewust wordt er gestuurd op schaarste. Alles moet kapot om het weer beter op te bouwen. Beter voor wie?

Vergeleken bij het Cybervirus is het Coronavirus een lachertje zei ene klaus schwab vorig jaar juni. Ik neem dat serieus. Deze zomer gaat gepaard met de ene hack na de andere. Over en weer zal men elkaar beschuldigen van weer een aanval op een vitaal onderdeel van onze wereldwijde infrastructuur. De gevolgen voor ons zullen langzaam duidelijk worden edoch ontkent door MSM en politici. Zonnige verhalen over gelukkige gevaccineerden op vakantie en over andré h. vullen de koppen van kranten. Ondertussen stroomt Europa vol met mensen uit Afrika. Velen halen de oversteek niet. Zij die het wel halen dromen hier over het achtergelaten thuisland, zoekend naar mogelijkheden om te wortelen. Alleen is de bodem hier vergiftigd, totaal ongeschikt om iets op te laten groeien. Verziekt door de hebberigheid.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: