17 juni 2021, triljoenen lieverds!

We hebben het niet meer over miljoenen of miljarden maar over triljoenen. Die gaan we uitgeven om de aarde te redden. Dat hebben die 7 clowns, die afgelopen dagen een toneelstukje hebben opgevoerd, besloten. We gaan alles anders doen, we gaan ‘Build Back Better’.

Die johnson is wel de grootste mafkees, wat een ongelooflijke charlatan is dat. Hoe is het mogelijk dat zoiets in een land kan komen bovendrijven, en premier wordt. Dan moet je als land ook niet klagen, als dat het beste is wat je kan voortbrengen dan vraag je om de volledige destructie van je ooit zo trotse Empire.

De engste van het zooitje vind ik trudeau. Zit daar nog wel iets menselijks in? Of is dat al een volledig voorgeprogrammeerde kloon. merkel is de meest trieste, ik vraag me af of wat daar loopt nog wel weet dat het daar loopt. Samen met die nageboorte uit Amerika kan ze zo opgezet worden in Madam Tussauds. Hoef je niets aan te doen. Kwestie van vastspijkeren op een sokkel en laten staan.

Wat er verder nog bij loopt is het niet waard een woord aan vuil te maken. Laat ik dat dan ook maar niet doen. Deze 7 uit het lood geslagen, volledig doorgedraaide en krankzinnige despoten gaan triljoenen uitgeven om ons te redden. En er zijn miljarden mensen die dat schijnbaar geloven. Laat het ajb snel gebeuren kids. We zijn het niet waard. Live Life Lesser…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: