23 juni 2021, verdorie, druk ik met mijn dikke vingers weer eens op het verkeerde knopje lieverds.

Weg tekst, weg stukkie. Maar weer opnieuw beginnen, hij zal wel niet goed genoeg zijn geweest..

Toch moet het er wel uit! Deze tijd vraagt om de waarheid en onwetendheid is geen reden de waarheid niet te willen zien. Onwetendheid is de reden dat we richting de donkerste periode in de geschiedenis van de mensheid gaan. Tot 100 jaar geleden kon je het de mensen niet kwalijk nemen onwetend te zijn. 95% had geen toegang tot kennis omdat hen niet werd geleerd te lezen. Sinds de invoering van de algemene leerplicht is je verschuilen achter het niet kunnen lezen niet meer mogelijk. Ieder mens, zeker in onze westerse maatschappij, kan zich informeren. Heeft de plicht zich te informeren. Doe je dat niet dan ben je net zo schuldig als de uitvoerders van wat er momenteel om ons heen gebeurd.

Verplichte vaccinatiepaspoorten, verplichte testen, verplichte identificatie als je een evenement wilt bezoeken, naar een restaurant wilt of een winkel. Ontslag bij weigering vaccinatie, ik heb het er al over gehad. In de Filipijnen sluit Duterte je op als je je niet laat vaccineren, in China issie al verplicht, Australië kom je niet meer in of uit zonder de ‘jab’, die mafkees van een Hancock in de UK heeft ook al laten weten dat je, als je wilt werken, genetisch gemanipuleerd moet zijn. De 1200 rijkste burgers ter wereld zijn afgelopen jaar 3,9 triljoen rijker geworden. Wij (alleen hebben we dat hier nog niet door omdat er gratis geld wordt uitgedeeld ten koste van de 3de wereldlanden) 3,6 triljoen armer.

Weglopen en onwetend blijven is crimineel. Als er een Schepper is die ons naar zijn evenbeeld heeft geschapen hoop ik dat zijn spiegel is gebroken. Hij moet zich nog erger schamen dan moi lieverds. Wat moet Hij zich ellendig voelen.

Hosea 4:6

Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis. Omdat gij de kennis verworpen hebt, verwerp Ik u, dat gij geen priester meer voor Mij zult zijn; daar gij de wet van uw God vergeten hebt, zal ook Ik uw zonen vergeten.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Eén opmerking over '23 juni 2021, verdorie, druk ik met mijn dikke vingers weer eens op het verkeerde knopje lieverds.'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: