27 juni 2021, ik kan niet meer normaal doen kids, sorry.

Nu heb ik daar altijd al moeite mee gehad maar het is vanaf vandaag helemaal klaar. Er is geen reden meer mijzelf aan te passen. Er is geen reden meer om mee te doen. Mee doen betekend je overgeven, dat kan ik niet meer.

In Israël zijn nu 22 kinderen officieel overleden aan de “Jab” ze kunnen het niet meer verhullen daar. Steeds meer zeer jonge kinderen belanden in het ziekenhuis met virussen als het RS-virus, wat normaal alleen in de winter voorkomt. Doordat ze afgelopen 1.5 jaar binnen zijn gehouden, hun handjes 26x per dag moesten desinfecteren, mondkapjes moesten dragen en niet meer met elkaar mochten spelen, is hun immuunsysteem verzwakt en zijn ze vatbaar voor elk virusje wat langs komt. Dit gebeurt op dit moment wereldwijd, ook in ons kutlandje. Maar de kranten en de tv zwijgen.

Nu zwijg ik niet maar ik verschuil me wel. 1.5 jaar stukkies schrijven, in de ochtend, heeft geen enkele zin gehad. Mijn hele familie is gevaccineerd. Ze vinden mij lastig, vragen me ze geen berichten meer te sturen. Ze weigeren naar me te luisteren. Maar ik moet het ze blijven vertellen! Ik moet het meer mensen gaan vertellen! Daarom heb ik twee ezels gekregen van een voor mij, voor die tijd, onbekende man. Daarom heb ik een huifkar, mijn staf en mijn mantel. Ik moet de straat op, ik moet de straat gaan vermaken, ik heb Het begrepen.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

2 gedachten over “27 juni 2021, ik kan niet meer normaal doen kids, sorry.

  1. In plaats van je mening geven kan je meer gaan luisteren naar je familie en anderen, Koert. Het begin van elke betekenisvolle conversatie. Vermaken is altijd goed, is jouw ding! Verhalen vertellen leuk, hoeft niet altijd je mening te zijn, beste kerel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: