4 juli 2021, gisteren ruim 7 km met Elanor en Frodo gelopen kids.

Het was ook heerlijk weer, we hebben genoten. Tis prachtig hier dat moet ik bekennen, wat een geweldig landschap. Een rivier zou het afmaken, die mis ik wel.

Gelukkig regent het nu weer en blijft het regenen. Wat dat betreft is het misschien niet zo slim geweest hier te blijven. Vorig jaar in Zuid Frankrijk had ik daar geen last van, regen. Elke dag scheen het zonnetje, elke dag wachtte die prachtige zee op me. Ach mooie herinneringen aan een heerlijke tijd met jullie kids. Die nemen ze ons niet meer af!

Gisteren een fijn gesprek gehad met Martin. Hij zei als we nou eens stoppen met de wereld te redden maar vaker een biertje gaan drinken met onze buren, zou dat niet helpen? Een wijs man. Samen biertjes drinken is sws goed, zeker als het zonnetje schijnt en er een goede pot voetbal op tv is. Of een spannende koers op de radio. Na een stevige wandeling een heerlijke afsluiting van de dag.

Er zijn zoveel mooie momenten die je kan koesteren, elke dag komen ze onverwachts langs. Het enige wat je moet doen is de tijd nemen ervan te genieten. Gun jezelf die tijd kids! Die momenten blijven je het langste bij.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Eén opmerking over '4 juli 2021, gisteren ruim 7 km met Elanor en Frodo gelopen kids.'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: