12 juli 2021, zo het EK is voorbij, nu gaat het echte spel beginnen kids.

Ik ben benieuwd of de berichten, in de UK, over oplopende Covid besmettingen, vandaag al gaan beginnen. De belofte van dat varken wat daar aan de macht is, is dat ze aanstaande zondag al de maatregelen over boord gaan gooien. Ik zeg jullie dat de UK voor het weekend weer in een lockdown zit, een permanente dit x.

Steden zullen worden geïsoleerd, militairen in de straten die verplicht vaccins komen zetten. En dat alles voor uw eigen bestwil. Een paar weken later gaan wij. We gaan op slot. Alles om niet te sterven aan de delta-variant.

Ondertussen heb ik gisteren zwarte bessen geplukt. Wisten jullie dat zwarte bessen heel gezond zijn? Gezonder dan Goji-bessen of ander superfood wat van heel ver moet komen. Het zit boordevol vitamine B1, 2, 5 en 6, en dan nog vitamine C en E en daarnaast zit tie ook nog eens tjokvol antioxidanten. Hij staat met stip op nummer 1 als het gaat om gezonde besjes en ze groeien gewoon in je achtertuin. Als je nog een achtertuin hebt. De meeste mensen hebben hun achtertuin bestraat of nog erger kunstgras! Mensen met kunstgras in hun achtertuin mogen ze wat mij betreft verplicht euthanaseren met het vaccin. Wat heb je aan dat soort imbecielen.

Ik ben van plan om chutney te gaan maken van de bessen. Samen met mijn favoriete groenten de ui moet dat een geweldige combi zijn. Dan stoppen we die chutney in potjes zodat we genoeg hebben om de winter door te komen. Een winter waarbij andere winters zullen verbleken…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: