14 juli 2021, het wordt wel geniaal gespeeld lieverds, dat moet ik ze nageven.

Als er over 100 jaar nog iets over is van de mensheid, en deze mensen onderzoek willen gaan doen naar hun geschiedenis, dan raad ik ze dat af. Wat ze tegen gaan komen over deze tijd is zo triest, zo mega-belachelijk dat wil je niet weten. Als je, wat er nu gebeurt, had verzonnen dan was je uitgelachen, voor gek verklaart. Nee, je wil geen afstammeling zijn van deze mens, je schaamt je de ogen uit de kop.

Ze zorgen er nu voor, dat het lijkt of de meerderheid smeekt om maatregelen. Dat die klootzakken in Den Haag ze niet aan de mensen opleggen maar dat ze erom vragen. Alsjeblieft meneer rutte sluit me op in mijn huis! Neem me mijn rechten af, sluit me op in een kerker. Straf me als ik me niet aan uw regeltjes hou! Ik ben uw slaaf, uw dienaar, uw hersenloos gebruiksvoorwerp.

Hetzelfde gebeurt in de UK, ik had verwacht dat borisje morgen vanwege de exorbitante stijging van de besmettingen zelf het heft in handen zou nemen maar das helemaal niet nodig. Voor 19 juli heeft het volk zichzelf opgesloten, gehersenspoeld door MSM. Het is te absurd, ik kan er echt met mijn verstand niet bij.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: