18 juli 2021, vorige week lieverds, zijn er 1699 mensen in de USA overleden vanwege de vaccinaties.

1429 mensen hebben het loodje gelegd aan de gevolgen van een virus wat nog niet is geïsoleerd maar waarvan men zegt dat je het moet behandelen door je op een IC te leggen en een plastic buis je strot in te proppen. Deze cijfers zijn terug te vinden in rapporten van de CDC en de Vaers. Doe een beetje onderzoek en je kan ze vinden.

Waarschijnlijk is dit het laatste rapport wat te vinden is. Meerdere ziekenhuizen in de USA hebben besloten geen cijfers meer vrij te geven van vaccinatieslachtoffers. Daarnaast stoppen ze met het publiceren van cijfers van Covid patiënten die volledig zijn gevaccineerd. Het leidt teveel af van het doel, iedereen aan de “Jab”.

Er zijn honderden advocaten, rechters, artsen en wetenschappers bezig met het blootleggen van deze plandemie. Door middel van klokkenluiders, ondervragingen onder ede en het schrijven van duizenden rapporten tonen zij aan dat er een misdaad tegen de mensheid plaatsvind. Niet dat dat enige zin heeft, de massa weigert de kop uit het zand te halen. Ondanks de vele slachtoffers vanwege het beleid van de corrupte regeringen blijven ze, vooral in ons bange NL, vasthouden aan wat ze denken te hebben. Kan je het ze kwalijk nemen? Driewerf Ja! Niemand kan ooit zeggen ‘Ich habe es nicht gewußt’.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

7 gedachten over “18 juli 2021, vorige week lieverds, zijn er 1699 mensen in de USA overleden vanwege de vaccinaties.

  1. Ook daar worden de 💉 anders getest las ik ergens. Ik heb de tweet even gevolgd, handig dat iemand je even helpt met de officiële cijfers daar, aangezien mijn Hebreews opgehaald moet worden 🥴

    Groetjes Marion

    Geliked door 1 persoon

  2. Weet je wat ik lees vd 💉 slachtoffers in de verhalen. Dat ze toch al niet als slachtoffer behandeld worden. Weken lopen ze in en uit t ziekenhuis, dokters die niet helpen, t niet serieus nemen of het op psychische klachten gooien.
    De cijfers klopten al niet. Denk dat ze gemiddeld vier, vijf keer terugkeren met erger wordende klachten… dus werd t in mijn optiek ook dus niet gemeld in Vaers of bij de CDC.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: