19 juli 2021, liefde, lieverds, tussen een moeder en haar kind is de grootste liefde die er bestaat.

Gisteren heb ik 4 kruiwagens kostbare ezel mest verzameld om later te gaan gebruiken op het land. Tijdens mijn zoektocht naar de stront liep Frodo met mij mee. Hij is namelijk dol op het omgooien van dingen die rechtop staan. Een kruiwagen moet op zijn kop liggen. De waterbak moet omgegooid worden, een emmer gebruikt hij als voetbal. Binnenkort moet ik maar eens een echte voetbal kopen, ze kunnen bij het Nederlands elftal nog wel een ezel gebruiken.

Elanor loopt dan ook altijd mee, nooit verliest ze haar zoon uit het oog. Op een afstand kijkt ze ogenschijnlijk onbewogen naar het tafereel voor haar. Klaar om in te grijpen als het nodig is.

Frodo drinkt nog steeds bij haar. Niet veel meer, Elanor laat het steeds minder toe. Hij is ook al bijna 8 maanden, het wordt tijd de tiet van zijn moeder de tiet te laten. Ze laat niet zachtzinnig merken dat ze er niet van gediend is, maar Frodo kan wel wat hebben, hij groeit als kool. Hij kan het toch niet laten, keer op keer probeert hij ff te sabbelen.

Het is fijn bij ze te zijn, ze leiden me af van de waanzin om me heen. Twee filmpjes vandaag, ik zou zeggen zoek de verschillen…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: