21 juli 2021, Asociaal, zo werd ik gisteren genoemd lieverds.

Door een hele aardige oudere meneer die zijn hele leven gevochten heeft tegen het establisment. Hij is Bioboer, verkoopt mooi vlees van tevreden koeien. Maar nu vind hij mensen die niet meedoen met de hoax rondom Covid asociaal. Alles draait om het verdelen van mensen. Of het nu gaat om vaxxen, gender, kleur, geloof of politieke voorkeur, het gaat niet om verbinden maar om verdelen.

Er viel niet met de boer te praten, ik ben een complotgekkie. Hem proberen af te leiden door het over zijn vlees te hebben lukte niet. Er lag angst in zijn ogen. Niet voor mij had ik het idee maar waarvoor dan wel?

Er is veel angst. We worden gebombardeerd met doemverhalen over vluchtelingenstromen, rassenoorlogen, klimaatverandering, oorlogen tussen landen, verharding van de criminaliteit, natuurrampen en natuurlijk de nu al meer dan 120 varianten van het covidvirus. Die seriemoordenaar van een tedros, baasje van de WHO, heeft zelfs het gore lef de hele wereld de maat te nemen. Deze hond is verantwoordelijk voor de dood van duizenden Ethiopiërs, ongelooflijk.

Ik doe er zelf ook aan mee. Ik ben geen haar beter. Elke x zoek ik de confrontatie. Maar gisteren was het anders. De angst in de ogen van de boer vroeg niet om een confrontatie. Het asociaal gevonden worden was geen reden ertegenin te gaan. De angst, in zijn ogen, was zo verstikkend, zo overweldigend, het raakte me. Ik was erdoor uit het veld geslagen. Wat een angst…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: