23 juli 2021, jullie zullen wel denken, leven Elanor en Frodo nog, kids!

Nou en of! Frodo wordt steeds brutaler, en sterker, en knapper en irritanter voor zijn moeder. Maar Elanor maakt korte metten met hem, als er een ezelveulentelefoon zou zijn dan was ze allang uit de ouderlijke macht gezet.

We hebben samen wel een uitdaging! 1 waar ik in Drenthe niet achter was gekomen. Bruggen. Elanor heeft niets maar dan ook helemaal niets met water. en als Elanor twijfelt dan doet Frodo ook niet veel. Vandaag ga ik samen met Arnoud proberen ze toch over een brug te laten lopen, alleen lukt me dat niet. Frodo wil nl wel mee maar dan moet ik Elanor los laten. Ze zal dan vanzelf volgen maar ik kan haar moeilijk los laten midden op een drukke brug. Top dat Arnoud me gaat helpen. Het gaat een leuke dag worden.

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

3 gedachten over “23 juli 2021, jullie zullen wel denken, leven Elanor en Frodo nog, kids!

  1. Gelukkig gaat het in de natuur allemaal zonder jeugdzorg en kinderen hebben toch duidelijkheid nodig. Hoeft ze gelukkig niet mee bezig te zijn. Ezels zijn echt heerlijke dieren. Ook leuk als je af en toe t karakter van een ezel (of een ander dier) terugziet in een mens. Zo heb je zwanen, ganzen, herten en ik ben zelfs een hyena tegengekomen. Soms lijken ze er qua uiterlijk ook op! (Had ik met die hyena, hij liep voor me, ik bedacht dat hij zo liep en net daarna begon hij te lachen… als een hyena!)

    Misschien met Frodo wel handig om de brug en water zonder zn moeder te doen? Kan hij in ieder geval niet afkijken wat zij doet.
    Dat had je vast al bedacht 😅🥴
    Lfs Marion

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: