4 augustus 2021, 1000 vrouwen hebben menstruatie problemen gemeld kids.

Of het vanwege de “Jab” is weet agnesje niet. Van de 41 mensen die zijn overleden, sinds 4 juli, vlak na de doodsprik (das ongeveer 1,5 per dag) is het niet zeker of die toe te wijzen zijn aan de “Jab”, weer volgens die heks van een kant. Waarom zit zo’n mens daar? Kunnen we der niet ergens ditchen?

Pfizer maakt niet alleen vaccins, ze zitten ook in anti-stollingsmiddelen en een drug die Vyndaquel heet. De winst op Eliquis (het anti-stollingsmiddel) steeg de afgelopen 3 maanden met 13% die op Vyndaquel met 77%. De laatste is een middel tegen cardiomyopathie, jullie begrijpen cardio heeft met het hart te maken. Vooral jonge mensen hebben gezorgd dat de winst zo lekker is gestegen.

Ondertussen is tRump nog niet klaar, hij schudt nog steeds aan de democratische boom. Terwijl barack zijn 60ste verjaardag gisteren vierde met 600 oud epstein klanten op zijn 16 miljoen kostende mansion, liep tRump binnen bij een feestje van 250 patriotvrouwen. 1 van de dames riep dat hij snel terug moet komen, zijn antwoord was: you will be be so happy.

Of hij nu wel of niet terugkomt, who cares. De kaarten zijn geschud, het eindspel ligt op tafel. Let’s play the game boys and girls…

Gepubliceerd door Coroniek van een Straatvermaker

Sinds 22 maart schrijf ik jullie elke dag een stukkie kids, maar ik wil meerrrrrr... Vandaar deze move. Ga zitten, enjoy the ride en Have FUN!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: